Menu
EUR
LET OP: Bestel gerust, maar we zijn er even tussenuit en verzenden weer vanaf 11 mei
Onze zomer speelgoed Top 10

Onze zomer speelgoed Top 10

Door: Frank Reacties: 0

Zomer Speelgoed Top 10 - Hout en Plezier

1.      Smart Games

Dit zijn breinbrekers voor het hele gezin! De sets zijn te spelen van jong tot oud met meer dan 120 verschillende puzzels (het aantal uitdagingen kan verschillen per set). Ze worden steeds moeilijker, los jij ze allemaal op?

Geweldige sets voor onderweg, zo gaat de tijd wel héél snel.

2.      Quut Beach sets

Eenmaal op het strand aangekomen, bouw je met het speelgoed van Quut supersnel jouw torens en kastelen met slotgrachten. Ze zijn heel slim ontworpen (vele prijswinnend) en gemaakt van supersterk, maar toch licht materiaal voor eindeloos gebruik. Deze belanden niet al na een strandbezoekje in de container, ze gaan jaren mee!

3.      Kampeer- en strandmuizen van Maileg

Maileg heeft een prachtige set vakantie muisjes ontworpen waarmee je de vakantie keer op keer kunt beleven. Gaan ze op vakantie met de tent of de auto? Ze roosteren marshmallows boven het kampvuur en gaan surfen en chillen op het strand. Ook nog eens in een heel fijn formaat om mee te nemen voor onderweg.

4.      Huckleberry hengel set

Ga je naar een goede stek? Dan maak je met deze set snel je eigen hengel. Alleen nog even een goede tak vinden en je kunt los!

5.      Zandkammen van Speelbelovend

Op het strand teken je de mooiste vormen in het zand met de zandkammen. Maak snel uitgebreide autowegen of rivieren Je kunt ze ook gebruiken als dam of sluis in je net gebouwde rivier, of als brug over het water. Makkelijk mee te nemen voor eindeloos strandplezier.

6.      Grimm’s Magneetpuzzels

Deze houten puzzels van Grimm’s maak je in een magnetische doos. Hierdoor kan je ook bijvoorbeeld achterin de auto je fantasie de vrije loop laten. Heb je even pauze? Dan doe je de deksel erop om later eenvoudig verder te gaan.

7.      Goki Springtouw en elastiek

Bij lekker buitenspelen hoort het grote springtouw van wel 5 meter. Met hoeveel spring jij tegelijk?

8.      Knuffel van Jellycat

Een eekhoorn uit het bos, vis uit het water of gewoon een prachtige bloem – Jellycat maakt de meest zachte en bijzondere knuffels. Geweldig om als aandenken aan een speciaal moment mee te nemen.

9.      Crayon Rocks krijtjes

Vakantie, eindelijk tijd om nog meer te knutselen :-) De waskrijtjes van Crayon Rocks neem je eenvoudig mee in het bijgeleverde zakje zodat je overal meteen aan de slag kunt. Ze zijn ook nog eens driehoekig gevormd, zodat je ze meteen in de goede pengreep vast houdt.

10.      Bubblelab mega bellen blazen

Bellen blazen, maar dan mega! Enorm grote bellen maak je met deze sets, meterslang. In de grote set zitten 3 bellenmakers en genoeg bellenblaaspoeder voor 15 liter sop!

 

Een nog grotere selectie Zomer Speelgoed uit onze collectie vind je hier!

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »