• Lorem ipsum

Bij ons bepaal je zelf op welke manier je af wilt rekenen. Hiervoor bieden we de volgende opties aan;

iDEAL / BanContact / SOFORT

iDEAL is een betaalmethode, waarbij je online bij ons kunt afrekenen via je eigen bank.

Na het afronden van je bestelling kies je met iDEAL je eigen bank. Je belandt dan automatisch op het inlogscherm van je eigen bank of op de mobiel bankieren app van je bank. Als je bent ingelogd hoef je de betaling alleen nog maar te bevestigen, heel eenvoudig.

Creditcard

Net als bij iDEAL verloopt het afrekenen met creditcard via de omgeving van je eigen bank. Aankopen die je met je creditcard doet zijn bovendien vaak verzekerd tegen diefstal, vermissing of beschadiging. Raadpleeg hiervoor de voorwaarden van je creditcardmaatschappij.

PayPal

PayPal is een populair middel om online te betalen, daarom bieden ook wij deze methode aan. Paypal biedt als extra service een retourkostenvergoeding, wanneer je niet tevreden bent over je aankoop. Raadpleeg voor de voorwaarden de website van PayPal

Vooraf overmaken

Is het voor jou niet mogelijk of wenselijk om via bovenstaande mogelijkheden te betalen, dan mag je natuurlijk ook het aankoopbedrag naar ons overmaken. 

Betalen bij afhalen

Het is mogelijk je bestelling bij ons af te halen en ook op dat moment te betalen. Let op; Dit kan uitsluitend op afspraak.