Menu
EUR
Grapat 2022: Wild Wild

Grapat 2022: Wild Wild

Door: Frank Reacties: 0

Grapat 2022: WILD WILD

Grapat nodigt kinderen uit om creatief en anders te denken. Met open en ongestructureerd spel leren en ontwikkelen ze spelenderwijs vaardigheden en inzichten die ze hiervoor nodig hebben. Alle sets van Grapat kunnen onderdeel worden van een verhaal, kleine wereldjes waarin alles mogelijk is. Maar ook kan je er heel goed mee leren sorteren en rekenen.

In 2022 legt Grapat de nadruk op het ontdekken van jezelf en de wereld om je heen door deze te ervaren in het wild! Leren door te zien, te doen en te beleven! 

Grapat 2022 - Hout en Plezier

Grapat 2022 - Wild

De "Wild" set (22-232) 

De "Wild" set van Grapat is een houten sorteerdoos waarin 12 fantasie wezentjes uit het dierenrijk die elk een eigen vakje hebben. Deze houten wezentjes zijn allemaal verschillend van vorm en prachtig met de hand beschilderd. Op het kaartje staat hun eigen verhaal en superkracht.

Zoals #3: "I can eat all your sorrows, they are my favorite food". Ik eet al je zorgen, het is mijn favorite eten! en #8 "Hold on tight to my wings, I will fly you to the moon. We'll be back before sunrise so no one knows". Hou je goed vast aan mijn vleugels, ik vlieg je naar de maan. We zijn terug voor de zon op komt, dus niemand zal het weten.

Grapat Wild - Hout & Plezier 

Grapat Wild - Hout & Plezier

Grapat Wild - Hout & Plezier

Grapat Wild

Een prachtige set voor oneindige avonturen en fantasiespel.

De "Wonders" set (22-233)

De "Wonders" set (22-233) is een verzameling van 12 natuurlijke elementen. Deze brengt je samen met de terugkerende cycli in de natuur en combineert daarom heel mooi met de jaarkalender van Grapat zoals hieronder. 

Grapat Wonders - Hout en Plezier

De houten bloembladen: Petals Platform (22-238)

Ook nieuw zijn de houten platen in de vorm van bloemblaadjes, Petals Platform (22-238). Deze natuurlijke bladen kan je gebruiken als basis om prachtige mandala's mee te leggen. Kies hiervoor uit de verschillende sets mooie kleuren- en vormencombinaties om je fantasie tot leven te brengen. De verschillende vormen en kleuren van de individuele mandala's zorgen elke keer voor een nieuw en verrassend resultaat! Je vindt alle verschillende mandala's hier.   

Grapat 2022 - Petals Platform - Hout en Plezier 

De nieuwe mandala's voor 2022: Gele Tulpen en Regenboog Paddenstoelen

Elk jaar brengt Grapat een verrassende nieuwe uitbreiding uit om nog meer variatie in de mandala's te brengen. Dit jaar zijn de gele tulpen nieuw in de collectie. Een set van 36 houten tulpjes in 3 tinten geel. Deze worden net als alle andere mandala sets geleverd in een handig kartonnen opbergdoosje. 

Grapat Mandala Gele Tulpen

De nieuwe set regenboogpaddenstoelen bestaat uit 36 stuks in 12 kleuren. Met 3 paddenstoelen in elke kleur leg je prachtig gekleurde mandala's. Combineer ze met allerlei prachtige vormen uit de natuur zoals hieronder op een speelplaat. Deze is bij ons verkrijgbaar van Grapat met opdrukken van de jaargetijden en in naturel hout van Speelbelovend.

Grapat Regenboog Paddenstoelen

 

De naturel Mandala set

Houd je meer van de natuurlijke uitstraling van hout, dan is de nieuwe naturel mandala set iets voor jou. Een set van 120 stuks, in verschillende vormen en maten. Eenvoudig op te bergen in de katoenen zak.

Grapat naturel mandala 

Grapat Natual Mandala

De dark Baby Nins

De succesvolle baby nins zijn nu ook gekleurd verkrijgbaar! 

Dark Baby Nins

De families: OOH-LALA!, WOW!, HOORAY! en YAY! 

Voor het creëren van eigen werelden en verhalen komen er vier sets met "families" van figuurtjes bij. De "OOH LALA!" (22-234), de "WOW!" (22-235), de "HOORAY!" (22-236) en "YAY!" (22-237).

Ooh lala

Wow!

Hooray!

Yay

 

 

 

Grapat 2022 - Hout en Plezier

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »