Menu
EUR
Grimm's houten speelgoed tips op leeftijd

Grimm's houten speelgoed tips op leeftijd

Door: Frank Reacties: 0

Grimm's houten speelgoed is voor alle leeftijden. Prachtig om te geven met Sinterklaas, Kerst, verjaardag of andere speciale gebeurtenis.

Maar wat geef je bij een bepaalde leeftijd? Natuurlijk is elk kind anders en ontwikkelen kinderen zich op hun eigen tempo. Om je een beetje inspiratie te geven hebben we uit het enorme assortiment enkele tips per leeftijd gegeven.

Hieronder vind je per leeftijdscategorie een overzicht, met daaronder de links waar je ze kunt verder ontdekken.

Babies

rammelaargrijpkralenbabyrollerrammelaar

Babies ontdekken de wereld op de tast, op gevoel, gehoor en met de mond. De rammelaars van Grimms zijn prachtig afgewerkt, voelen zelfs zacht aan. Natuurlijk zijn de gebruikte plantaardige oliën volledig veilig voor kinderen, ook als ze er op sabbelen.  De regenboog bal is zacht om in te knijpen en heeft een klein belletje dat blijft uitdagen om te bewegen. De poppen van Grimm's geven een heerlijk gevoel van geborgenheid. 

1 -2 jaar

7 vriendjesstapelbakjesstapelbakjesbouwblokkenblokken in netRode vrachtwagenGrote stapeltoren

Rond de leeftijd van 1 tot 2 jaar gaan kinderen meer bewegen. De wereld wordt groter door te kruipen én de eerste stapjes. Trekfiguren en houten wagens gaan graag mee op ontdekkingsreis.

En dan is er stapelen, veel stapelen met stapeltorens. Vormen ontdekken en bouwen met blokkensets. De bakjes van Grimm's kan je ook stapelen, maar hierin is natuurlijk ook alles te verzamelen en sorteren. 

De 7 vriendjes van Grimm's zijn ontzettend veelzijdig. In en uit de bakjes, kleur op kleur, stapelen van bakjes en verhalen beleven. Op latere leeftijd heb je een vriendje, bij elke dag van de week een kleur.  

2 - 3 jaar

grote rollers

Peuters bouwen verder, groter en met verhalen. Bouwwerken krijgen betekenis. De grote rollers vormen de wielen van een auto, pilaren in gebouwen of de torens van een kasteel.

Houten auto's zijn altijd een groot succes, zeker in combinatie met bruggen en steden gebouwd met blokkensets zoals de grote piramide. Deze grote sets geven oneindige mogelijkheden.

4 - 6 jaar

Kleuters beleven avonturen. In de kleuterklas leren ze over het weer, met de Grimm's weer set breng je het tot leven. De grote regenboog is een tijdloze klassieker die leuk blijft, zeker in combinatie met de andere bouwsets, vriendjes van Grimm's en halve schijven. De bouwsets zoals 1001 nacht bouwset spreken tot de verbeelding. Puzzels zoals hol en bol leren over vormen. De houten trein van Grimm's past op de bekende houten rails van brio en Ikea. Neem je ook graag een set mee op pad? Kijk dan eens bij het draagbare poppenhuisje, deze is er in roze/rood en blauw/groen. Ook de magneetpuzzels van Grimm's zijn fijn voor onderweg. Houten puzzelstukjes met een magneetje achterop blijven mooi zitten op de metalen behuizing. 

Oudere kinderen en volwassenen

Hartjes

Ook oudere kinderen en volwassenen genieten van de prachtige houten producten van Grimm's.

Grote kleurrijke mandala's leggen, bouwen als Leonardo Da Vinci, of een set met houten stapelhartjes dat ook nog eens liefdevol staat op elke plek.

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »