Terug

Wobbel Keuzehulp

Na een bijzonder succesvol jaar waarin de Wobbels niet aan waren te slepen, is het Wobbel assortiment inmiddels flink uitgebreid met nieuwe modellen en bekledingsopties om iedereen te kunnen helpen aan de perfecte Wobbel! Hieronder kan je lezen welke varianten mogelijk zijn en welke Wobbel het beste bij jou past! Van jong tot oud, van open einde spel tot bij Wobbel-Yoga.

Hier vind je al onze Wobbels!

Wobbel Original

De Wobbel Original is de all-round Wobbel waar het allemaal mee begon. Nog steeds wordt het meest gekozen, met name omdat hij geschikt is voor alle leeftijden en daarmee leuk is voor ouder en kind. De afmetingen van de Wobbel Original zijn 90 x 30 cm, hij weegt 4,5kg en kan belast worden tot maar liefst 200kg!

Wobbel Original Keuze 1: De afwerking:

De Wobbel Original is verkrijgbaar in ongelakt, transparant gelakt of whitewash gelakt of met een bamboe fineer. Daarnaast brengt Wobbel af en toe gekleurde limited editions uit.

Wobbel Original Keuze 2: Bekleding cq. bescherming:

Naar wens kan je de Wobbel laten bekleden met ecologisch wolvilt of kurk. Hiermee geef je jouw Wobbel een unieke uitstraling. Ten minste zo belangrijk is dat deze bekleding de Wobbel op harde vloeren bescherming biedt tegen beschadiging, en daarnaast geluidsdempend werkt.

Deze laag beschermt de Wobbel en vloer tegen beschadiging (bij harde vloeren). Daarnaast werkt het geluidsdempend. Het uitgebreide kleurenpalet waaruit je kunt kiezen staat op de Wobbel Original pagina.

 

Wobbel Pro

De Wobbel Pro is het tweelingzusje van de Wobbel Original. Het bord is gelijk in specificaties aan de Wobbel Original ,maar heeft als kenmerkend verschil dat deze wordt bekleed met persvilt, vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen. Net als bij het Wolvilt van de Wobbel Original beschermt deze laag de Wobbel tegen beschadigingen en werkt het geluidsdempend, echter het is nog slijtvaster en daarmee geschikt voor intensief gebruik. Klein uiterlijk detail - Het persvilt van de Wobbel Pro loopt door tot het einde van de Wobbel, bij het Wolvilt blijft een kleine rand rondom het vilt zichtbaar.

Wobbel Pro Keuze 1: De afwerking:

De Wobbel Pro is verkrijgbaar in blank gelakt, whitewash gelakt of met bamboe fineer.


Wobbel Pro Keuze 2: Bekleding cq. bescherming:

De Wobbel Pro is uitsluitend verkrijgbaar met persvilt. De verschillende mogelijkheden kan je vinden op de Wobbel Pro pagina.

 

Wobbel Starter

De Wobbel Starter is een uitnodiging aan de allerkleinsten om hun evenwicht te gaan ontwikkelen. De Wobbel starter is iets kleiner (70 x 27,5cm) en daardoor behoorlijk lichter (2kg) én heeft een iets minder gekromd ontwerp, waardoor hij extra stabiel is. De Wobbel Starter mag trouwens nog steeds 100 kg dragen! De Wobbel Starter is alleen beschikbaar in een gelakte uitvoering met of zonder vilt.

Wobbel Starter Keuze: Wel of geen bekleding cq. bescherming:

Je kunt de Wobbel Starter met of zonder vilt bestellen. Net als bij de Wobbel Pro betreft dit het persvilt dat eenvoudig kan worden schoongemaakt en door de hoge slijtvastheid geschikt is voor intensief gebruik. 

Wobbel XL

De Wobbel XL is de grote broer in de Wobbel familie (120 x 40cm), en bijzonder geschikt voor langere personen. Natuurljk is het ook superleuk om samen te wobbelen, de Wobbel XL mag tot 200kg dragen. 

Wobbel XL Keuze 1: De afwerking:

De Wobbel XL kan worden geleverd in de varianten blank gelakt en whitewash gelakt. We verwachten in het najaar ook de introductie van de afwerking met bamboe fineer.

Wobbel XL Keuze 2: Bekleding cq. bescherming:

De Wobbel XL kan net als de Wobbel Original naar wens worden afgewerkt met wolvilt. De diverse mogelijkheden vind je op de Wobbel XL pagina.

 

Wobbel 360

De Wobbel 360 is het tollende zusje van de familie - gewoon wobbelen, spinnen of draaien, alles kan. Met een diameter van 70 cm en een maximale belastbaarheid van 200kg is ook de Wobbel 360 geschikt voor alle leeftijden. De Wobbel 360 wordt net als de Wobbel Starter op dit moment uitsluitend geleverd in blank gelakte uitvoering.Naar verwachting lanceert Wobbel in het najaar de bamboe 360.

Wobbel 360 Keuze: Wel of geen bekleding cq. bescherming:

De Wobbel 360 is leverbaar zonder of met persvilt uit gerecyclede PET flessen. Super sterk en duurzaam. Op dit moment kan je kiezen uit twee kleuren - grijs (muis) en licht grijs (baby muis). Zie ook de Wobbel 360 pagina.

 

Zie je door de Wobbels het bos niet meer? Wij adviseren je graag!  

Wil je eerst nog even zelf verder kijken:

Hier vind je al onze Wobbels!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Hout en Plezier 9,7 / 10 - 161 Reviews @ Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »