• Lorem ipsum

New Classic Toys

Toon:
€58,95
op voorraad
New classic toys - Harbour Line - Containerkraan op wielenMet deze containerkraan op wielen los je moeiteloos iedere vracht. Zet met de magneet de zeecontainers zo op de vrachtwagen voor verder vervoer!<span style="background-color: #fafafa; font-family: Lees meer
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, zelfde dag verzonden.
Toon:

New Classic Toys

Harbour Line

New Classic Toys Harbour Line

De haven is altijd in beweging! Containerschepen meren aan, ladingen worden gelost en verder vervoerd via de weg met de vrachtwagen. De felgekleurde speelgoed vaar- en voertuigen uit de haven lijn van New Classic Toys spreken tot de verbeelding van ouder en kind.

De houten boten glijden soepel over iedere ondergrond door de kleine wielen op de onderzijde. Kranen lossen eenvoudig de containerlading door deze met de magneet uit het ruim van het schip te tillen. Heftrucks zetten ze zo op stoere vrachtwagens om verder te vervoeren.

Deze unieke houten containerhaven serie is exclusief ontworpen door Goochem Dutch Design voor New Classic Toys.

Lekker eten maken en alles voor de kleine klusser

New Classic Toys heeft ook een hele lijn met keukenaccessoires. Van koffiemachine tot mixer. Van een saladeset en taartjes tot een heuse ijskraam. Welke smaak wil jij op je (houten) ijsje? Of organiseer jij een leuke picknick voor papa en mama. Kinderen krijgen geen genoeg van deze leuke producten voor eindeloos rollenspel. 

En aan de kleine klusser is ook gedacht: pak je houten gereedschapskoffer en lekker sleutelen en schroeven. Een boormachine, schroevendraaier en een hamer en aan de slag!

Naast dit rollenspelspeelgoed heeft New Classic Toys ook mooie houten puzzels, een kalenderklok, muziekinstrumenten. Leuk en leerzaam!