• Lorem ipsum

Lubulona

Toon:
€29,95€22,46
op voorraad
Het Lubu Town Pakket Winterburg is prachtig, leerzaam en creatief bouwspeelgoed voor jongens en meisjes. In de set zitten de volgende onderdelen: 2 stapelbare huizen met 2 ladders, 1 speelgoedauto met houten 1 poppetje en 1 dak. Dit unieke houten speelgoe Lees meer
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, zelfde dag verzonden.
Toon:

Lubulona

Modern houten speelgoed 

Lubulona is houten speelgoed in een modern jasje. Het speelgoed is ontworpen met veel liefde en toewijding voor kinderen en is bedoeld om te inspireren tot vrij spel. Met de bouwset Lubu Town bijvoorbeeld, de modulaire stapelbare huizen, kunnen kinderen keer op keer dorpen en steden bouwen en er met de houten auto's doorheen rijden. Lubulona maakt milieuvriendelijk speelgoed voor zowel jongens als meisjes vanaf drie jaar. Alle onderdelen van de Lubulona sets worden in Europa gemaakt. In Barcelona wordt alles handmatig geassembleerd en met de hand beschilderd met kindvriendelijke verven. 

Lubulona

 

De speelgoedfilosofie

Lubulona staat voor educatief speelgoed in een unieke en moderne stijl. Veiligheid en duurzaamheid staan erg hoog in het vaandel, alle producten zijn niet giftig en milieuvriendelijk. Het speelgoed wordt volledig in Europa gemaakt van natuurlijk beukenhout. Het speelgoed daagt het kind uit tot open spel en leert vaardigheden als de fijne motoriek te ontwikkelen. Kinderen bouwen hele steden en elke keer weer is de opstelling anders, dit maakt het heel veelzijdig. 

Voor kinderen is het een waar feest om Lubulona te krijgen voor bijvoorbeeld de verjaardag, sinterklaas of kerst. Maar ook om te geven zijn de sets altijd goed. Alle producten zijn prachtig verpakt in een stevige milieuvriendelijke doos en om de autootjes zit ook nog een handig katoenen zakje.

Een ideaal cadeautje!