• Lorem ipsum

Schoen cadeautjes top 10

8 Nov 2019
door Frank

1. Een Muisje van Maileg

Maileg

De muisjes van Maileg zijn super schattig. Veel van hen nemen een eigen bedje in de vorm van een lucifersdoosje mee. Het eerste muisje is vaak een vriendje voor het leven, en gaat overal mee naartoe. Daarna kan je de familie helemaal uitbreiden, met baby, broertjes, zusjes, vader, moeder, opa en oma. Daarnaast zijn er ook nog thema muisjes, zoals supermuis, de tandenfee en ballerina muis. Ook het meubilair van de muisjes is naast heel mooi, ook van bijzonder hoge kwaliteit. Een onvergetelijk schoencadeau.

2. Silhouet van Atelier De Noest

De Noest

Vier de feestdagen en seizoenen met de mooie silhouetten in de lamp van De Noest. Schuif eenvoudig de plaat in de lamp en de afbeelding straalt betoverend mooi. Sprookjes komen tot leven, beleef de seizoenen en de feestdagen. Natuurlijk heeft ook Sinterklaas een eigen silhouet.

3. Houten dieren en figuren van Holztiger

Holztiger Houten Dieren

De met de hand gemaakte houten dieren en figuren van Holztiger blijven uitnodigen om te spelen. Ze zijn handbeschilderd, uiteraard met kindveilige verf. Daar doorheen blijft de prachtige houtstructuur zichtbaar. Echt speelgoed met karakter. We hebben meer dan 200 verschillende figuren op voorraad, welk dier is jouw favoriet? Verzamel je een hele boerderij bij elkaar, of toch liever de savanne? Onze tip; neem een setje dieren, bijvoorbeeld de boerderij zodat Sint de diertjes uit hetzelfde thema telkens in de schoen kan doen. 

4. Crayon Rocks Natuurlijke Sojakrijtjes

Crayon Rocks

De krijtjes van Crayon Rocks zijn helder en vol van kleur. Je kunt er de meest prachtige krijttekeningen mee maken, want ze zijn gemakkelijk door en over elkaar te gebruiken. En het fijne is dat ze niet vlekken op handen en kleding!

Ze zijn ontworpen om de pengreep bij jonge kinderen te versterken, zodat de vingers en handen worden voorbereid op het leren schrijven. De vorm maakt het ook mogelijk om met kleine vingers in lijnen en in grote vlakken te kleuren. Kinderen hebben weinig kracht nodig voor de krijtjes, geven makkelijk kleur af op het papier en daarom zijn ze fijn voor jonge kinderen om te gebruiken. Ze worden geleverd in handige katoenen bewaarzakjes. 

5. Grimms knopen rijgen

Grimms knopen rijgen

Geef een kind houten knopen en het spel begint meteen. Tellen, sorteren, ruilen, stapelen en... rijgen! Misschien lastig in het begin, maar oefening baart kunst. Heel erg goed voor de hand-oog coördinatie en fijne motorische vaardigheden, maar natuurlijk ook ontzettend leuk! Het kan ook nog eens gemakkelijk overal mee naartoe.

6. Grapat Loose parts

Grapat Loose parts

Met de loose parts sets van Grapat leg je niet alleen de mooiste figuren (mandala's). Ook nodigen de handgemaakte houten vormpjes uit tot spel. Welk spel? Het is open einde, elke keer anders. Sorteren, tellen, vormen leggen. Prikkel je creativiteit!

7. Houten Tollen van Mader

Mader Tollen

De Oostenrijkse handgemaakte houten tollen van Mader zijn echte kunstwerkjes. Je kunt kiezen uit verschillende moeilijkheidsgraden, veel tollen doen het zelfs op beide zijden (waarvan eentje meestal lastig is!). Er is zelfs een tol die zichzelf om draait tijdens het tollen! Mader maakt ook tollen in de vorm van boompjes met de stam als stander, leuk voor op de seizoenstafel én leuk om mee te spelen!

8. Bajo Auto

Bajo

De handgemaakte autootjes van Bajo zijn prachtig van detail. Goed vast te pakket door kleine kinderhandjes en in mooie uitdagende kleuren. Alle producten van Bajo hebben bewust een onderdeel van blank hout, waardoor je ziet en voelt dat het van echt hout is gemaakt. Geen knipperende lichtjes of luide muziekjes, maar gewoon prachtig houten speelgoed.

9. Plan Toys camera

Plan Toys

Wat ziet de wereld er bijzonder uit door het caleidoscooplensje van de camera van Plan Toys! Heel stevig gemaakt, dus ook geschikt voor de allerkleinsten om overal mee naartoe te slepen. Plan Toys maakt haar producten van "Planwood" vermalen resthout dat in een vorm wordt geperst, waardoor ze nagenoeg geen afval produceren, ook nog heel erg duurzaam dus!

10. Sorteerbord van Grimms

Grimms Sorteerbord

De regenboog vriendjes van Grimm's zijn alom bekend, maar hoe bewaar je ze leuk? Op veler verzoek heeft Grimm's dit jaar het sorteerbord gelanceerd, zodat je ze ook nog eens op kleur kunt sorteren. Daarnaast heeft Grimm's de 12 gekleurde kleine houten ballen toegevoegd aan het assortiment, ook deze passen perfect op het sorteerbord! Leuk en leerzaam sorteren en kleuren herkennen.

 

11-15...  Wat raad jij de Sint aan? 

 

We hopen dat je hier leuke inspiratie uit gehaald hebt, wil je deze en nog meer zien? Bekijk dan onze speciale schoencadeautjes pagina!

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »